Demontaža i montaža nameštaja

Demontaža i montaža

Demontaža i montaža nameštaja

Demontaža i montaža nameštaja može biti komplikovan i zahtevan posao, koji vlasnici uglavnom ne mogu obaviti sami, već se za pomoć obraćaju nekoj stolarskoj radionici ili haus majstoru.To često zna da bude veoma skupo. Radnici  agencije SELIDBE NOVI SAD poseduju stručnost i veliko iskustvo u poslovima rastavljanja i sastavljanja svih vrsta nameštaja. Na brz i efikasan način vršimo demontažu i montažu svih glomaznih delova Vašeg nameštaja, plakara, ormara, američkih plakara. Skoro na svakoj selidbi postoji potreba za rasklapanjem i sklapanjem barem jednog komada nameštaja. Montaža i demontaža predstavlja najpipaviji i najodgovorniji deo svake selidbe. Bilo da je u okviru Novog Sada ili negde drugo na terenu van grada, trudimo se da posao obavimo maksimalno brzo i kvalitetno.

Najveći broj demontaža i montaža se odnosi na krupnije komade nameštaja. Često je neophodno rastaviti veće ormane, plakare, neke vitrine, bračne krevete, ugaone garniture i opet ih sastaviti ili montirati na novoj adresi i dovesti u funkcionalno stanje. Ukoliko se demontaža i montaža ne obavi savesno, kvalitetno i dovoljno pažljivo može doći do manjih ili većih oštećenja nameštaja u toku selidbe. Iz komoda i ormana koji nema potrebe da budu rastavljeni ili demontirani treba svakako izvaditi police a ponekad treba skinuti i vrata (pogotovo ako su staklena), fioke itd.

Tu smo za vas i ako je potrebno raskačiti veš mašinu i sudoperu ili otkopčati protočni bojler, skinuti plafonjeru ili luster, skinuti police ili televizor sa zida, demontirati garnišne ili kuhinjske elemente i još puno toga.Postoje situacije kada neki krupniji nameštaj radnici uspešno iznesu iz određene kuće, stana ili kancelarije i unesu ga u vozilo. Zatim ga transportuju u vozilu na novu lokaciju gde se istovara. Na tom istovaru iskusni radnici vešto ga pronesu kroz uske hodnike neke zgrade ili kuće, popnu na određeni sprat i konačno unesu u stan. A onda zbog preuskog predsoblja, preuskih sobnih vrata, niskog plafona i ostale konfiguracije samog stana taj komad nameštaja ne može uneti u sobu gde to zahteva lice koje se seli.  Tada se taj komad nameštaja ipak mora demontiratirati na licu mesta, uneti u sobu pa ga onda montirati. Zato je potrebno na utovaru skrenuti pažnju nasim radnicima da se nebi posle posao obavljao u uskom hodniku ili stepeništu. To što je neki komad nameštaja rasklopljen ili demontiran ne znači da ga ne treba dodatno zaštititi. Za zaštitu istog koristimo streč foliju,puc puc foliju,karton,samolepljive trake,papirne trake i drugi repromaterijal.

Posao rastavljanja i sastavljanja nameštaja mora se uraditi veoma pažljivo, jer ukoliko se ne obavlja na adekvatan način može doći do trajnih oštećenja ili do gubljenja pojedinih delova nameštaja čime može da se naruši njihova funkcionalnost. Međutim, budite bez brige, angažujte našu agenciju i naši dobro obučeni radnici će rasklopiti sav Vaš nameštaj vangabaritnih dimenzija i velike težine, a nakon prenošenja i transporta na novu lokaciju svi komadi nameštaja biće ponovo sklopljeni. Ljudi iz našeg tima poslove demontaže i montaže vrše svakodnevno a ako je posao nekim slucajem previše specifičan obezbedićemo vam profesionalnog stolara da uradi demontažu i montažu

Posedujemo iskustvo dugo 25 godina što je u neku ruku i garancija da će vaša selidba proći mnogo lakše i jednostavnije nego što ste očekivali. Radnici agencije za selidbe Batinić će i prilikom utovara vašeg nameštaja u kombi ili kamion biti veoma pažljivi. U vozilima dodatno koristimo zaštitnu ćebad, sunđere, karton, zatezne gurtne i drugu opremu…

Selidbe svih vrsta nameštaja sa njihovom demontažom i montažom obavljamo svakog dana, u bilo koje doba dana, vikendom, praznicima, 7 dana u nedelji. Potrebno je da se samo na vreme najavite i rezervišete svoj termin. Ukoliko procenite da Vam nakon selidbe neki delovi nameštaja trenutno nisu potrebni, naš tim će ih upakovati na način koji je najadekvatiniji za njihovo čuvanje u rasklopljenom stanju, a nudimo Vam i uslugu skladištenja nameštaja u našem  prostoru za skladištenje stvari.

Za demontažu i montažu nameštaja angažujte nas i budite bez brige, jer Vaš nameštaj poveravate profesionalcima, koji su dobro obučeni za pružanje ove vrste usluga i imaju bogato iskustvo u rasklapanju i sklapanju svih vrsta nameštaja. Uslugu demontaže i montaže nameštaja, kao i njegovog transporta na bilo koju lokaciju u Srbiji, ali i van granica naše zemlje, možete zakazati putem maila, sms-a ili pozivom na neki od naših telefona. Stojimo Vam na usluzi!

SELIDBE NOVI SAD Početna