Prodaja kutija za selidbu u Novom Sadu

Kartonske kutije za selidbu Novi Sad – Prodaja kartonskih kutija u Novom Sadu

Kartonske kutije za selidbe

Prodaja kartonskih kutija u Novom Sadu se nametnula  kao svakodnevna potreba. Nekada je potrebno  brzo reagovati, izvršiti selidbu stvari u kratkom vremenskom roku ili poslati paket. Često je to povezano sa hitnom nabavkom ambalaže u kojoj bi se stvari sačuvale od prljanja ili slučajnog loma. Za to su najbolje naše petoslojne kartonske kutije 

Da bi preseljenje proteklo što bezbolnije,odlučili smo da omogućimo našim potencijalnim klijentima da  mogu u svako doba da nabave sve što im je neophodno. Tu prvenstveno mislimo na kartonske kutije za selidbu.

Takodje vršimo i prodaju široke selotejp trake, streč i puc-puc folije

prodaja selotejp trake, streč i pucpuc folije

Prodaja kartonskih kutija za selidbu

Možete ih kupiti kod nas u Novom Sadu  po ceni od 150-200 din.u zavisnosti od debljine i veličine kutije. Uglavnom imamo na lageru petoslojne kutije veličine 60x40x40 koje su se pokazale najpraktičnije.Tu su često i manje kutije koje se koriste za pakovanje papira i knjiga kao i veće,podesne za lakše stvari i garderobu.

Vršimo i dostavu kutija na adresu kupca. (Kupovinom u vrednosti preko 2.000 dinara dostava na teritoriji Novog Sada iznosi 500 din)

Kartonske kutije Novi Sad
Prodaja kartonskih kutija – selidbe Batinić Novi Sad

Selidbe Novi Sad – početna