Selidba iventara firme Global Seed

Selidbe firmi i stanova

Selidbe firmi

Selidbe firmi zauzimaju značajno mesto u našim radnim aktivnostima. Svakodnevno se susrećemo sa preseljenjima nameštaja i opreme iz radnji i firmi koje se bave raznim delatnostima. Mnoge firme dug period budu na istoj lokaciji i izbegavaju da se sele zbog toga što promena lokacije može da ima negativan uticaj na njihovo poslovanje. Neke firme su vezane za već postojeću infrastrukturu na kojoj se nalaze ili im uspeh poslovanja direktno zavisi od lokacije. Za razliku od njih postoje i one firme koje su u neprestanoj ekspanziji pa im nije od toliko velike važnosti lokacija na kojoj se nalaze. To su u Novom Sadu uglavnom kompanije iz IT sektora.

Agencija Batinić poseduje zavidno iskustvo u preseljenju većih, srednjih i manjih firmi. Neke poseduju u svom vlasništvu teže komade inventara kao što su velike rashladne vitrine, rashladne komore, teške sefove, profesionalne peći, TA peći, teške fotokopir mašine, vatrostalni ormari za čuvanje dokumentacije ili neke teže muzičke instrumente kao naprimer polu-koncertni klavir. Određene firme u svom inventaru podrazumevaju teške industrijske mašine koje mogu biti izuzetno ne samo teške već i nezgodne za manipulaciju i transport. Naša ekipa se dosta puta susretala sa istima i uvek uspešno rešavala zadatke koje je imala pred sobom. Ništa manje nije važna ni oprema: kompjuteri, monitori, stolovi, radne stolice, televizori, skeneri, fotokopir mašine, pultevi, bela tehnika, specijalni alati kao i važni dokumenti i registri koji se moraju sačuvati. Zato naši radnici uvek maksimalno skoncentrisani pristupaju svakom poslu.

Ono što je karakteristično za našu agenciju je da ugovorene poslove uvek izvršavamo na vreme i u skladu sa zahtevima firme koja se seli. Mi znamo da svaka firma ima isplanirano vreme i rok do kada želi da se preseli a zatim nastavi sa svojim oubičajnim aktivnostima. Tu smo da im u tome pomognemo.

Selidbe stanova

Selidbe iz privatnih stanova ili kuća, pojedinca ili celih porodica su najčeći poslovi koje obavlja naša agencija.

Najveći obim selidbi koje naša agencija obavi svake godine odnosi se na selidbe stanova i drugih kategorija stambenih prostora. Na terenu se često suočavamo sa brojnim preprekama, kao što su uske ili jednosmerne ulice, visoke zgrade bez liftova, kabasti predmeti koje treba izneti i preneti i sl. Naši stručni radnici će obaviti sve što je potrebno da vaša selidba prođe bez ikakvih problema. Samo jedan pogled na vaš stan nam je dovoljan da procenimo koliko selidba može trajati i koliki obim posla podrazumeva, tako da vas možemo upoznati sa svim tim informacijama pre nego što krenemo sa selidbom. Godine iskustva koje imamo govore bolje od nas, potvrda su našeg kvaliteta i govore u prilog tome da smo jedna od najboljih i najpouzdanijih službi za selidbe.

 Za nas ne prestavlja problem ukoliko se vaš stan nalazi na četvrtom ili petom spratu bez lifta. Ukoliko vaše stvari ne mogu stati u lift ni to nije problem. U timu imamo obučene radnike za svaki tip posla i za svaki zadatak. Veliki broj radnika koji nam stoji na raspolaganju u mogućnosti je da isprati i najteže selidbe.

Selidbe stanova i firmi

Nameštaj i pokućstvo, koje je neko ceo život sticao i kućio se, su izuzetno vredne stvari nekom pojedincu ili nekoj porodici. Neko je i sentimentalno vezan za određeni predmet ili komad nameštaja, jer ga je dobio kao poklon ili ga čuva kao uspomenu. Služba za selidbe Batinić poseduje izuzetno sposoban i iskusan tim radnika koji će vam upakovati, zaštiti i bezbedno preseliti kompletne stvari iz vašeg doma. Sve će to biti uradjeno u urednim i čistim vozilima. Nekada je čak zgodnije odraditi selidbu na primer sa dva kombija za koje ima dovoljno mesta da priđu samoj zgradi i određenom ulazu, nego da radnici moraju nekoliko desetina metara dalje da nose do kamiona. Medjutim, kada se transport vrši na neku dalju lokaciju kamion je neizostavan deo selidbe. Naša vozila poseduju adekvatnu opremu za transport nameštaja. Tu opremu radnici koriste pri slaganju nameštaja u tovarni prostor u cilju bezbednog transporta selidbenih stvari.

Tu smo za vas, bilo da vam pomognemo nekim savetom ili uradimo kompletno preseljenje