Selidba i transport robe kombijem u zemlji i za inostranstvo!

Kombi prevoz Novi Sad

 Kombi prevoz robe Novi Sad

U gradu kao što je Novi Sad evidentna je potreba za brzim i efikasnim prevozima robe i preseljenjima stvari iz stanova i firmi. Zato je tu za vas KOMBI PREVOZ NOVI SADSelidbe kombijem su naša svakodnevnost. Naši iskusni vozači i radnici su tu za vas svakog dana od 0-24h. Zbog velikih gužvi, manjka parking prostora ali i zabrane za teretna vozila preko 5 tona ukupne mase, prevoz kombijem se u Novom Sadu pokazao kao najefikasnije i najbolje rešenje.

Transport kombijem iz Novog Sada i za Novi Sad se vrši po cenama od 55-60din/km.

Primer:

Kombi prevoz na relaciji Beograd, Kikinda, Sombor ili Subotica – Novi Sad košta isto koliko i prevoz iz Novog Sada do Subotice, Beograda, Kikinde, Sombora (ukupno se predje oko 200km) i iznosi 12000 do 14000 dinara u zavisnosti od veličine kombija, vrste robe i vremena zadržavanja na utovaru i istovaru.

Prevoze i selidbe vršimo i kamionom kada zbog udaljenosti utovarnog i istovarnog mesta nije finansijski isplativo da se transport obavi u više tura kombijem.

Kombi selidbe u Novom Sadu

Ukoliko živite u Novom Sadu i iz nekog razloga ste odlučili da promenite vas stan. Našli ste stan koji je bliži vašem poslu, ili ste našli stan u samom centru Novog Sada i sada razmišljate kako da preselite sve vaše stvari iz starog stana u novi. Razmišljate koje je najbolje i najpovoljnije rešenje, razmišljate kako to da obavite a da ne oštetite neki komad nameštaja.

Vašim mukama je došao kraj! Sve sto treba da uradite jeste da pozovete našu agenciju za SELIDBE KOMBIJEM NOVI SAD. Naši iskusni radnici doći će do vas u najkraćem mogućem roku i na licu mesta dogovorićemo se o svemu. Besplatno će izvršiti procenu selidbe, reci će vam da li je potrebna jedna, dve ili više tura kombi vozilom. Ako vam naša ponuda bude odgovarala, a verujemo da hoće, selidbu ćemo otpočeti odmah. Sve vaše stvari naši radnici će utovariti u naše kombi vozilo. Naravno pre utovara glomaznije komade nameštaja će rasklopiti a lomljive stvari će se pažljivo upakovati u kartonske kutije . Sve to ćemo natovariti u naša kombi vozila. Tako upakovane stvari transportovaće na vašoj novoj adresi, istovariti, rasklopljen nameštaj će sklopiti i uneti u vas novi dom.

Primer selidbe za Beograd:

Garsonjera iz koje se preseljavaju stvari i nameštaj sa prvog sprata iz Beograda za Novi Sad na prizemlje : Kombi 10m3 (12.000din.) + radna snaga (7.000din.=19.000 dinara.

SELIDBE NOVI SAD – Povratak na početnu