Pakovanje u kutije

Pakovanje

Usluga pakovanja

Pakovanje selidbenih stvari je svakako nezaobilazna stvar. Pakovati  stvari možete i sami ako pre svega imate dovoljno vremena za to.  Ukoliko zbog ličnih obaveza nemate dovoljno vreme ili jednostavno želite da poštedite sebe tog posla i stresa pozovite Našu agenciju da mi to uradimo.

Pakovanju  treba pristupiti sa velikom pažnjom i koncentracijom. Svakome su svoje stvari  bitne i dragocene, zato ih treba dobro upakovati i sačuvati. Mi imamao stručan tim ljudi koji su vični tom poslu i poseduju veliko iskustvo u pakovanju pokućstva i osetljivih stvari. Dobro upakovane i pripremljene stvari su u selidbi pola posla. Mi donesemo  svu neophodnu opremu i maksimalno zaštititimo vaše stvari. Posedujemo petoslojne i troslojne kartonske kutije manjih i većih dimenzija, streč folije, puc puc folije, pak papir, zaštitni karton i drugu opremu. Stvari se nakon pakovanja u kutije numerišu i dodatno se stavlja napomena ako je u pitanju lomljiv iventar.

Takodje je bitno kako se stvari pakuju u samo vozilo. Bilo da je selidba lokalna po Novom Sadu ili da se stvari voze do obližnjeg mesta kao što su Kamenica, Futog, Bački Jarak, Temerin, Rumenka, Sremski Karlovci, Beočin, stvari se moraju dobro složiti i učvrstiti u transportno vozilo. To je pogotovo bitno ako se transport vrši do neke dalje lokacije kao što su npr. Beograd, Subotica, Kikinda, Sombor,Šabac, mitrovica, Kraljevo, Valjevo, Zlatibor, Niš ili bilo koje drugo mesto u Srbiji. Pri slaganju i pakovanju robe i selidbenih stvari u transportna vozila neophodno je posedovati veliko iskustvo. Radi još veće sigurnosti prilikom transporta u tertnom vozilu naš tim radnika koristi i zaštitnu ćebad, razne sunđere, zatezne trake. Sve radi što bezbednijeg prevoza vaših stvari na novu lokaciju.

SELIDBE NOVI SAD – Početna